Szállítási feltételek

Az alábbi irányadó időintervallumok a vásárlás napján 12:00-ig beérkező megrendelésekre vonatkoznak.

Habár a csomagok kiszállítását nem mi magunk, hanem szerződött partnereink végzik és ők vállalnak érte felelősséget, az alábbi kiszállítási határidőkkel lehet kalkulálni a forgalmi dugók, az időjárás, a csillagok állása, az orvosmeteorológia és egyéb hatások függvényében.

Normál kézbesítés országosan

A szállítás díjtalan. Budapesti címek esetén szerintünk legfeljebb 24 óra, vidéki címek esetén 24-48 óra. Az egész ország területére szállítunk és a partnereinkkel együtt azon vagyunk, hogy minden megrendelést 24 órán belül teljesítsünk, de a fővárostól távol eső területeken, ha a címzettet nem éri el a futár a tervezett kiszállítás napján, akkor sajnos egy napot tolódik a kézbesítés, szóval erre érdemes figyelni.

Expressz kézbesítés Budapesten

Expressz kiszállítás kizárólag Budapest valamint a környező településeken (felsorolást lásd alább) lehetséges és 3000 Ft- plusz költséggel jár. Ez esetben a rendelés beérkezésétől számítva 6 órán belül igyekszünk kézbesíteni a terméket a budapesti megrendelési címre. Vidékre egyenlőre nem tudunk expressz kiszállítást biztosítani.

Budapest környező települései alatt a következőket értjük: Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üröm, Vecsés

A fánkok díszdobozát egy extra csomagolással látjuk el, hogy megóvjuk a terméket a szállítás viszontagságaitól, de így sem tudjuk garantálni, hogy minden fánk tökéletes épségben érkezik meg a vevőhöz. Panasz esetén keressetek minket az elérhetőségeinken és igyekszünk majd mindent megtenni, hogy orvosoljuk a felmerülő gondokat!

Go to cart
Ft