Fánkszervíz

A Sweetbomb fánkszervíz szolgáltatja a legmenőbb party kellékeket; a spéci fánkokat és köréjük a megfelelő díszletet. Lehet az esküvő, eljegyzés, születésnap, névnap, keresztelő, leánybúcsú, legénybúcsú, gyerekzsúr, ballagás, céges buli, farsang, karácsonyi buli, bál, vagy csak egy rongyrázós parti.

Bármi legyen is az igényed, mi megtervezzük, legyártjuk és kiszállítjuk a kellékeket. A fánkokat szinte bármilyen díszítéssel, logóval, felirattal el tudjuk látni, sőt a többi kelléket (fánkstand, fánktálca, fánktorony) szintén megtervezzük és legyártjuk az eseményhez a kérésednek megfelelően, egyedileg.

Ha igazán jó partit szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szállítási feltételek

Az alábbi irányadó időintervallumok a vásárlás napján 12:00-ig beérkező megrendelésekre vonatkoznak.

Habár a csomagok kiszállítását nem mi magunk, hanem szerződött partnereink végzik és ők vállalnak érte felelősséget, az alábbi kiszállítási határidőkkel lehet kalkulálni a forgalmi dugók, az időjárás, a csillagok állása, az orvosmeteorológia és egyéb hatások függvényében.

Normál kézbesítés országosan

A szállítás díjtalan. Budapesti címek esetén szerintünk legfeljebb 24 óra, vidéki címek esetén 24-48 óra. Az egész ország területére szállítunk és a partnereinkkel együtt azon vagyunk, hogy minden megrendelést 24 órán belül teljesítsünk, de a fővárostól távol eső területeken, ha a címzettet nem éri el a futár a tervezett kiszállítás napján, akkor sajnos egy napot tolódik a kézbesítés, szóval erre érdemes figyelni.

Expressz kézbesítés Budapesten

Expressz kiszállítás kizárólag Budapest valamint a környező településeken (felsorolást lásd alább) lehetséges és 3000 Ft- plusz költséggel jár. Ez esetben a rendelés beérkezésétől számítva 6 órán belül igyekszünk kézbesíteni a terméket a budapesti megrendelési címre. Vidékre egyenlőre nem tudunk expressz kiszállítást biztosítani.

Budapest környező települései alatt a következőket értjük: Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üröm, Vecsés

A fánkok díszdobozát egy extra csomagolással látjuk el, hogy megóvjuk a terméket a szállítás viszontagságaitól, de így sem tudjuk garantálni, hogy minden fánk tökéletes épségben érkezik meg a vevőhöz. Panasz esetén keressetek minket az elérhetőségeinken és igyekszünk majd mindent megtenni, hogy orvosoljuk a felmerülő gondokat!

Allergének

A fánkjaink sok százezer ember által kipróbált és kedvelt magyar (még jó hogy!) termékek. Nem lennének ilyen finomak, ha bármi hiányozna belőlük, ezért nem is spórolunk ki belőlük semmit, van ezekben mogyoró, dióféle, szója, tejtermék, laktóz, glutén, mindenféle gabona és sok-sok E-betű. Szóval akinek nincs semmilyen allergiája és intoleranciája vagy túlérzékenysége, és még csak nem is cukorbeteg, az némiképp előnyben van, de hogy mindenkit megnyugtassunk; mi is esszük és bátran ajánljuk a fánkjainkat a fenti felsorolás szigorú figyelembe vétele mellett;-)

Go to cart
Ft